Szolgáltatásaink

Optikai válogatás

A megrendelőink egyre fokozódó minőségi elvárásait(zéró ppm) a legszigorúbban megkövetelt termelési és minőségbiztosítási utasítások sem képesek önmagukban maradéktalanul garantálni.

Tömegcikkek automatizált nagy sebességű gyártása esetén nem lehet kizárni az alapanyag inhomogenitása, a gyártó szerszámok váratlan meghibásodása, vagy a géphibákból eredően előforduló egy - egy hibás, vagy eltérő méretű termék keletkezését.

Lehet -e mégis 100%-os garancia, 0ppm? Számunkra nem probléma!

Ellenőrző berendezéseink a létező legmodernebb számítástechnikai, valamint optikai elemek felhasználásával, az optikai képet feldolgozva ellenőrzik a kamerák előtt elhaladó alkatrészek geometriáját, figyelembe véve az általunk meghatározott, vagy engedélyezett tűréseket. A gépek alkalmasak bonyolult alakzatú alkatrészek ellenőrzésére, egyidejű komplett mérésére is, mivel a három kamerát három különböző pozícióban (alsó, felső, vízszintes) helyezték el, így a munkadarab egyidejű körkörös ellenőrzése biztosított.

A furatos alkatrészek üregeinek méreteit a kamerákon túl, leaser controller figyeli. A folyamatos, nagy sebességű ellenőrzés (max. 400 db/perc) előfeltétele, hogy az ellenőrizni kívánt darabok rendezett formában a kamerák, és a leaser előtt el kell haladjanak. 

 

 

Saját termékeink válogatásán kívül vállalunk külső bérmunkát is!

Mérhető jellemzők:

- Forgásszimmetrikus, excentrikus, lemezszerű darabok/alkatrészek

- Fejátmérő

- Szárátmérő

- Hosszak (csap, váll)

- Fejmagasság

- Repedések, sérülések

- Felületi-, horganyhibák