Minőség

Vállalatunk legfőbb célja, hogy vevői számára hosszú távú stratégiai partnerré váljon, üzleti folyamataikat figyelembe véve hozzáadott értéket teremtsen számukra és elvárásaikat a fejlett információtechnológiai hátterének és nagymúltú gépgyártási tapasztalatának köszönhetően a legmagasabb szinten elégítse ki. 

Cégünk olyan innovatív és költséghatékony termékeket és szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek, amelyek megfelelnek a  legmagasabb piaci követelményeknek, minőségi elvárásoknak Magyarországon és globálisan egyaránt. Arra törekszünk, hogy céltudatos állandó fejlesztéssel mindig a kor követelményeinek legjobban megfelelő termékeket tudjunk a lehető leggazdaságosabban gyártani. Ennek biztosítása érdekében Társaságunk kialakította és bevezette az integrált rendszerű MSZ EN ISO 9001:2015 és az IATF 16949:2016 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert. Ezen minőségirányítási rendszer működtetését a magasan képzett munkatársak együttműködésével a minőség iránt elkötelezett, megfelelő munkakultúrával rendelkező vezetők biztosítják.

Vállalati filozófiánk az innováció, hatékonyság, felelősségvállalás és megbízhatóság pilléreire épül. Arra törekszünk, hogy megrendelőink minőségre és költséghatékonyságra vonatkozó elvárásainak megbízható, versenyképes, és a környezet védelmének szempontjait figyelembe vevő partnerként megfeleljünk.

Meggyőződésünk, hogy a kitűzött céljainkat közös erőfeszítéssel a minőségi szemlélet kialakításával és fejlesztésével, állandó alkotó és jobbító tevékenységgel érhetjük el. Így biztosítani tudjuk a vevői igények minél magasabb színvonalú kielégítését és minél jobb gazdasági eredmények elérését.