Cégcsoport

Unigalv

Székhely: H-9735 Csepreg, Bognár Ignác köz 15.
Tel.: +36 94 366 640
Fax: +36 94 366 640
E-mail: uniriv@uniriv.hu

A galvanizáló üzem 2000. ben jött létre abból a célból, hogy kifogástalan minőségben szolgálja ki az Uniriv Kft. felületkezelési igényeit. Az üzemet a legszigorúbb környezetvédelmi elvárások és követelmények figyelembe vételével terveztük, és építettük. A korszerű programvezérlésű automata gépsor képes garantálni az egyenletes kitűnő minőséget, valamint a kibocsátott ipari szennyvíz előírások szerinti összetételét. 2010-ben észlelve az emelkedő piaci igényeket, kapacitásunkat megdupláztuk egy új sor üzembe helyezésével. A bővítésnek köszönhetően speciális lakkozott, magas só permet állóságú bevonatok készítését is megkezdtük. A tevékenység jelenleg 16 fő foglalkoztatását biztosítja.

A galvanikus horganybevonat kialakításában figyelembe vettük az autóipari elvárásokat, így CrVI mentes anyagok felhasználásával, kék - sárga - vagy fekete színű bevonatokat készítünk.

A galvánfürdő összetételének ellenőrzésére külön vizsgáló helyiséggel, laborral, a termékparaméterek ellenőrzésére pedig digitális rétegvastagság mérővel, valamint méretellenőrző eszközökkel rendelkezünk.