Optikai válogatás

Optikai válogatás Az Uniriv Kft termeléséből eredő közkedvelt kötőelemeit annak magas minőségi színvonala miatt eddig is az igényes felhasználóipar, ezen belül az autóipar vásárolta meg. A megrendelők egyre fokozódó minőségi elvárásait(zéró ppm.) a legszigorúbban megkövetelt termelési és minőségbiztosítási utasítások sem képesek önmagukban maradéktalanul garantálni.

Tömegcikkek automatizált nagy sebességű gyártása esetén nem lehet kizárni az alapanyag inhomogenitása, a gyártó szerszámok váratlan meghibásodása, vagy a géphibákból eredően előforduló egy - egy hibás, vagy eltérő méretű termék keletkezését.

A kérdés csupán az, hogy ezeket a darabokat hogyan, milyen módszerrel távolítsuk el az adagból?

Az eddig ismert válogató rendszerek vagy nem voltak ehhez elég pontosak, vagy elég gyorsak, termelékenyek.

Hosszú egyeztető folyamat eredményeként az olasz C.P.A. S.r.l. kifejlesztette számunkra a legoptimálisabb válogató gépcsoportot.

 

100%-os garancia, 0ppm? Nem probléma!

A berendezések a létező legmodernebb számítástechnikai, valamint optikai elemek felhasználásával, az optikai képet feldolgozva ellenőrzik a kamerák előtt elhaladó alkatrészek geometriáját, figyelembe véve az általunk meghatározott, vagy engedélyezett tűréseket, és azonnal minősítik a munkadarabokat. A gépek alkalmasak bonyolult alakzatú alkatrészek ellenőrzésére, egyidejű komplett mérésére is, mivel a három kamerát három különböző pozícióban (alsó, felső, vízszintes) helyezték el, így a munkadarab egyidejű körkörös ellenőrzése biztosított.

A furatos alkatrészek üregeinek méreteit a kamerákon túl, leaser controller figyeli.
A folyamatos, nagy sebességű ellenőrzés (max. 400 db/perc) előfeltétele, hogy az ellenőrizni kívánt darabok rendezett formában a kamerák, és a leaser előtt el kell haladjanak. Ezt a feladatot a technologizált rezgő adagolók végzik. A rezgők töltését pedig ugyancsak automata "konténer kiöntő" hivatott elvégezni. Az üzemszerű folyamat, vagy válogató ellenőrzés, sem kiszolgáló, sem felügyelő személyzet állandó jelenlétét nem igényli, száz százalékban automata.

 

Saját termékeink válogatásán kívül vállalunk külső bérmunkát is!

Mérhető jellemzők:

- Forgásszimmetrikus, excentrikus, lemez darabok/alkatrészek

- Fejátmérő

- Szárátmérő

- Hosszak (csap, váll)

- Fejmagasság

- Repedések, sérülések

- Felületi-, horganyhibák

 

» Vissza a kategória oldalra

A DSU Cégcsoport  egy magyar családi vállalkozásból jött létre, abból a célból, hogy a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelően állítson elő kötőelemeket az autóipar, az összeszerelőipar és az építőipar számára. Termékeinket az elmúlt évtizedben egyre szélesebb körben ismerik és elismerik a megbízhatóság, pontosság és korszerűség miatt. A Cégcsoport a minőségorientált termelésnek, a folyamatos és magas szintű termékfejlesztésnek köszönhetően már a 3. évezred igényeinek megfelelően tervezi a jövő kötőelemeinek gyártását.

 

DSU cégcsoport számokban:

 

 

-          4 kötőelem gyártó központ

-          14.000 m2 gyártó és raktárfelület

-          30 év gyártási tapasztalat

-          20 év ISO rendszerekben

-          500.000.000 kötőelem évente

-          25 országba exportálunk

-          950 elégedett vevő

-          120 szakképzett dolgozó 

-          75 gépész tanuló

-          0 ppm garantálása optikaválogatással

 

 

» Cégtörténet
DSU CSOPORT
Uniriv
Az Uniriv Kft. Magyarország és Közép- Európa egyetlen szegecsgyára. Cégünk 1991. évben alakult, jelenleg 85 főt foglalkoztat egy 9.300m2-es korszerű üzemcsarnokban világvezető technológiával, modern program- vezérelt automata sajtológépekkel gyártjuk széles termékskálájú kötőelemeinket, melyek méretezése és minősége maradéktalanul kielégíti az ismert szabványokat és előírásokat. Speciális termékeink megoldást nyújtanak a legkülönfélébb kötési problémákra. Egyedi méret vagy anyagminőség sem lehet probléma szakembereink számára. Tevékenységeink közé tartozik továbbá a speciális felületkezelés (mosás, koptatás), hőkezelési eljárások, valamint a régióban egyedinek számító optikai válogatás.
» További információk
Unigalv
A galvanizáló üzem 2000. ben jött létre abból a célból, hogy kifogástalan minőségben szolgálja ki az Uniriv Kft. felületkezelési igényeit. Az üzemet a legszigorúbb környezetvédelmi elvárások és követelmények figyelembe vételével terveztük, és építettük. A korszerű programvezérlésű automata gépsor képes garantálni az egyenletes kitűnő minőséget, valamint a kibocsátott ipari szennyvíz előírások szerinti összetételét. 2010-ben észlelve az emelkedő piaci igényeket, kapacitásunkat megdupláztuk egy új sor üzembe helyezésével. A bővítésnek köszönhetően speciális lakkozott, magas só permet állóságú bevonatok készítését is megkezdtük. A tevékenység jelenleg 10 fő foglalkoztatását biztosítja.
» További információk
DSU Mures
A DSU márkajelű kötőelemek, szegecsek, és autóipari termékek iránti, egyre növekvő kereslet eredményeként 2006-ban jött létre Marosvásárhelyen a DSU Mures Kft. Lelkes és innovatív szakembergárdája révén gyorsan elsajátította a magas szintű gyártási és minőségi követelményeket, tevékenysége rövid időn belül elismertté vált a romániai felhasználók és forgalmazók számára. Az anyavállalathoz hasonlóan, amely Közép- Európa egyetlen húzószegecs gyára, a DSU MURES tevékenységi területe is, a fémek hidegfolyatással történő, precíziós megmunkálása, a húzó-és tömör szegecsek, fémtömegcikkek, valamint rajz vagy minta alapján rendelésre készülő hasonló jellegű termékek gyártása és forgalmazása.
» További információk
DSU RAPPAI
A DSU csoport professzionális kötő- elem kis és nagykereskedője Romániában! Kínálatában a DSU csoport gyártmányain túl, az igényes felhasználóipar kötőelemei és kézi- szerszámai is megtalálhatóak. A társaság jelentős raktári készlettel rendelkezik, kínálata folyamatosan bővül. A vevői igények kiszolgálására rugalmas, jól megszervezett szállítmányozást működtetünk. Üzlet- kötőinknek feladata a vevői igények felmérésén túl, a szakmai tanácsadás, a legoptimálisabb és leghatékonyabb megoldás kidolgozása, és ajánlása. Ebből a célból a kitűnően felkészült szakembereink egy speciálisan berendezett Ford Master típusú kisteherautóval rendszeresen látogatjuk partnereinket, ajánlva szolgáltatásainkat.
» További információk