"Munkával egybekötött tudásszerzésnek kell uralkodnia."

Dr. Parragh László- Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke

 

A duális képzés adta lehetőségekkel élve 2012 szeptemberétől Cégünk összefogva a helyi Nádasdy Tamás Szakközépiskolával, a megyében és az országban is hiányszakmának számító három éves Szerszámkészítő képzést indított el.  Majd 2013 őszétől a Szombathelyi Műszaki Szakképző Iskolából gépi forgácsoló tanulók gyakorlatát is segítjük. Az együttműködések a megyében, de talán országos szinten is egyediek, a jelentkezők nagy száma pedig azt bizonyítja, hogy a diákok és szüleik megértették az új idők szavát, és óhajtják a versenyképes tudást.

A gyakorlati oktatás az erre a célra kialakított tanműhelyünkben történik, ahol diákjaink az alapvető kézi forgácsolási eljárásoktól egészen a legmodernebb, programvezérelt szerszámgépek kezeléséig mindent el tudnak sajátítani. Komplett gépparkunk és több éves tapasztalattal rendelkező Mestereink jelentik a garanciát a naprakész és színvonalas oktatásra. Elméleti képzésünk (szakrajz, anyagismeret, alapszerelések, munka és balaesetvédelem...) a Szakközépiskolák tantermeiben zajlanak. A gyakorlat és az elmélet aránya 70-30%, amely egészséges arány ahhoz hogy diákjaink szakma orientált képzést kaphassanak.

Mivel a szerszámkészítő és gépi forgácsoló is hiányszakmának számít, mind az Állam, mind pedig Cégünk kiemelten támogatja az erre a pályára lépő diákok tanulását, amely havi szinten elérheti az 50-60ezer forintot is.

 

Gyere és sajátítsd el nálunk a szakmát!

Mit ajánlunk és biztosítunk?

- Naprakész, versenyképes és komplex tudást

- Kereseti lehetőséget már a tanulmányi idő alatt

- Elhelyezkedést nálunk, vagy segítséget az elhelyezkedésben sikeres záróvizsgát követően. A tanulói életpályáról további információk itt!

- Könnyed tanulást fiatalos és jó társaságban

 

A szakmákról részletesen(válassz):

 

 Szerszámkészítő                                       Gépi forgácsoló

 

 

További információk, érdekességek olvashatók a Szakközépiskolák honlapján, valamint facebook oldalunkon!

Nádasdy Tamás Szakközépiskola (Szerszámkészítő)

www.ntszki.hu

Szombathelyi Műszaki Szakképző Iskola (Gépi forgácsolás)

www.ptszki.hu

A DSU Cégcsoport  egy magyar családi vállalkozásból jött létre, abból a célból, hogy a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelően állítson elő kötőelemeket az autóipar, az összeszerelőipar és az építőipar számára. Termékeinket az elmúlt évtizedben egyre szélesebb körben ismerik és elismerik a megbízhatóság, pontosság és korszerűség miatt. A Cégcsoport a minőségorientált termelésnek, a folyamatos és magas szintű termékfejlesztésnek köszönhetően már a 3. évezred igényeinek megfelelően tervezi a jövő kötőelemeinek gyártását.

 

DSU cégcsoport számokban:

 

 

-          4 kötőelem gyártó központ

-          14.000 m2 gyártó és raktárfelület

-          30 év gyártási tapasztalat

-          20 év ISO rendszerekben

-          500.000.000 kötőelem évente

-          25 országba exportálunk

-          950 elégedett vevő

-          120 szakképzett dolgozó 

-          75 gépész tanuló

-          0 ppm garantálása optikaválogatással

 

 

» Cégtörténet
DSU CSOPORT
Uniriv
Az Uniriv Kft. Magyarország és Közép- Európa egyetlen szegecsgyára. Cégünk 1991. évben alakult, jelenleg 85 főt foglalkoztat egy 9.300m2-es korszerű üzemcsarnokban világvezető technológiával, modern program- vezérelt automata sajtológépekkel gyártjuk széles termékskálájú kötőelemeinket, melyek méretezése és minősége maradéktalanul kielégíti az ismert szabványokat és előírásokat. Speciális termékeink megoldást nyújtanak a legkülönfélébb kötési problémákra. Egyedi méret vagy anyagminőség sem lehet probléma szakembereink számára. Tevékenységeink közé tartozik továbbá a speciális felületkezelés (mosás, koptatás), hőkezelési eljárások, valamint a régióban egyedinek számító optikai válogatás.
» További információk
Unigalv
A galvanizáló üzem 2000. ben jött létre abból a célból, hogy kifogástalan minőségben szolgálja ki az Uniriv Kft. felületkezelési igényeit. Az üzemet a legszigorúbb környezetvédelmi elvárások és követelmények figyelembe vételével terveztük, és építettük. A korszerű programvezérlésű automata gépsor képes garantálni az egyenletes kitűnő minőséget, valamint a kibocsátott ipari szennyvíz előírások szerinti összetételét. 2010-ben észlelve az emelkedő piaci igényeket, kapacitásunkat megdupláztuk egy új sor üzembe helyezésével. A bővítésnek köszönhetően speciális lakkozott, magas só permet állóságú bevonatok készítését is megkezdtük. A tevékenység jelenleg 10 fő foglalkoztatását biztosítja.
» További információk
DSU Mures
A DSU márkajelű kötőelemek, szegecsek, és autóipari termékek iránti, egyre növekvő kereslet eredményeként 2006-ban jött létre Marosvásárhelyen a DSU Mures Kft. Lelkes és innovatív szakembergárdája révén gyorsan elsajátította a magas szintű gyártási és minőségi követelményeket, tevékenysége rövid időn belül elismertté vált a romániai felhasználók és forgalmazók számára. Az anyavállalathoz hasonlóan, amely Közép- Európa egyetlen húzószegecs gyára, a DSU MURES tevékenységi területe is, a fémek hidegfolyatással történő, precíziós megmunkálása, a húzó-és tömör szegecsek, fémtömegcikkek, valamint rajz vagy minta alapján rendelésre készülő hasonló jellegű termékek gyártása és forgalmazása.
» További információk
DSU RAPPAI
A DSU csoport professzionális kötő- elem kis és nagykereskedője Romániában! Kínálatában a DSU csoport gyártmányain túl, az igényes felhasználóipar kötőelemei és kézi- szerszámai is megtalálhatóak. A társaság jelentős raktári készlettel rendelkezik, kínálata folyamatosan bővül. A vevői igények kiszolgálására rugalmas, jól megszervezett szállítmányozást működtetünk. Üzlet- kötőinknek feladata a vevői igények felmérésén túl, a szakmai tanácsadás, a legoptimálisabb és leghatékonyabb megoldás kidolgozása, és ajánlása. Ebből a célból a kitűnően felkészült szakembereink egy speciálisan berendezett Ford Master típusú kisteherautóval rendszeresen látogatjuk partnereinket, ajánlva szolgáltatásainkat.
» További információk