Ipartelepítés az Uniriv Kft-nél

Ipartelepítés az Uniriv Kft-nél A beruházás a pályázati kiírásnak és a tervdokumentációknak megfelelően 2013.02.15-én lezárult! Az Uniriv Kft. 192.361.305 forint összegű uniós forrású, vissza nem térítendő támogatást nyert a „Nyugat-Dunántúli Operatív Program Ipartelepítés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt eredményeként kialakításra kerül Csepreg külterületén közel 3 hektár telekingatlanon 5.270 m² - es üzemépület, mely magába foglal 4.472 m² - es üzem - és raktárterületet, 418 m² alapterületű irodákat és 381 m² - es alapterületű szociális egységet. A 2012. december végéig megvalósuló projekt teljes költségvetése 497 millió forint. Az új üzemcsarnok – raktárak, irodák, szociális helységek – kialakításával a termelési kapacitás a tervek szerint 25 százalékkal bővül, amely az Unirív Kft árbevételének 15 – 20 százalékos növekedését eredményezi. A beruházással új munkaerő felvételére is sor kerül. A tervek szerint 38 új dolgozó foglalkoztatásával lehet számolni. A projekt eredményeként az Unirív Kft tovább növelheti piaci részesedését, valamint fenntarthatja - javíthatja versenyképességét a nyugat-európai versenytársaikkal szemben. Az új DSU Központban a csepregi Nádasdy Tamás Szakközépiskola összefogásával oktató bázis is létesül. Az Uniriv Kft. szakképzőhelyként vesz részt a hiányszakmának számító "Szerszámkészítő" képzésben a 2012/2013-as tanévtől.

 

Közreműködő szervezet:

Nyugat-dunántúli Reginális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft.

9700 Szombathely, Kőszegi u. 23.

Telefon: +36 94/509-046          Fax: +36 94/326-147

Email: uszt@westpa.hu

www.westpa.hu

www.ujszechenyiterv.gov.hu

http://www.nfu.hu/

 

épe 2012. május 11-én

» Vissza a kategória oldalra

A DSU Cégcsoport  egy magyar családi vállalkozásból jött létre, abból a célból, hogy a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelően állítson elő kötőelemeket az autóipar, az összeszerelőipar és az építőipar számára. Termékeinket az elmúlt évtizedben egyre szélesebb körben ismerik és elismerik a megbízhatóság, pontosság és korszerűség miatt. A Cégcsoport a minőségorientált termelésnek, a folyamatos és magas szintű termékfejlesztésnek köszönhetően már a 3. évezred igényeinek megfelelően tervezi a jövő kötőelemeinek gyártását.

 

DSU cégcsoport számokban:

 

 

-          4 kötőelem gyártó központ

-          14.000 m2 gyártó és raktárfelület

-          30 év gyártási tapasztalat

-          20 év ISO rendszerekben

-          500.000.000 kötőelem évente

-          25 országba exportálunk

-          950 elégedett vevő

-          120 szakképzett dolgozó 

-          75 gépész tanuló

-          0 ppm garantálása optikaválogatással

 

 

» Cégtörténet
DSU CSOPORT
Uniriv
Az Uniriv Kft. Magyarország és Közép- Európa egyetlen szegecsgyára. Cégünk 1991. évben alakult, jelenleg 85 főt foglalkoztat egy 9.300m2-es korszerű üzemcsarnokban világvezető technológiával, modern program- vezérelt automata sajtológépekkel gyártjuk széles termékskálájú kötőelemeinket, melyek méretezése és minősége maradéktalanul kielégíti az ismert szabványokat és előírásokat. Speciális termékeink megoldást nyújtanak a legkülönfélébb kötési problémákra. Egyedi méret vagy anyagminőség sem lehet probléma szakembereink számára. Tevékenységeink közé tartozik továbbá a speciális felületkezelés (mosás, koptatás), hőkezelési eljárások, valamint a régióban egyedinek számító optikai válogatás.
» További információk
Unigalv
A galvanizáló üzem 2000. ben jött létre abból a célból, hogy kifogástalan minőségben szolgálja ki az Uniriv Kft. felületkezelési igényeit. Az üzemet a legszigorúbb környezetvédelmi elvárások és követelmények figyelembe vételével terveztük, és építettük. A korszerű programvezérlésű automata gépsor képes garantálni az egyenletes kitűnő minőséget, valamint a kibocsátott ipari szennyvíz előírások szerinti összetételét. 2010-ben észlelve az emelkedő piaci igényeket, kapacitásunkat megdupláztuk egy új sor üzembe helyezésével. A bővítésnek köszönhetően speciális lakkozott, magas só permet állóságú bevonatok készítését is megkezdtük. A tevékenység jelenleg 10 fő foglalkoztatását biztosítja.
» További információk
DSU Mures
A DSU márkajelű kötőelemek, szegecsek, és autóipari termékek iránti, egyre növekvő kereslet eredményeként 2006-ban jött létre Marosvásárhelyen a DSU Mures Kft. Lelkes és innovatív szakembergárdája révén gyorsan elsajátította a magas szintű gyártási és minőségi követelményeket, tevékenysége rövid időn belül elismertté vált a romániai felhasználók és forgalmazók számára. Az anyavállalathoz hasonlóan, amely Közép- Európa egyetlen húzószegecs gyára, a DSU MURES tevékenységi területe is, a fémek hidegfolyatással történő, precíziós megmunkálása, a húzó-és tömör szegecsek, fémtömegcikkek, valamint rajz vagy minta alapján rendelésre készülő hasonló jellegű termékek gyártása és forgalmazása.
» További információk
DSU RAPPAI
A DSU csoport professzionális kötő- elem kis és nagykereskedője Romániában! Kínálatában a DSU csoport gyártmányain túl, az igényes felhasználóipar kötőelemei és kézi- szerszámai is megtalálhatóak. A társaság jelentős raktári készlettel rendelkezik, kínálata folyamatosan bővül. A vevői igények kiszolgálására rugalmas, jól megszervezett szállítmányozást működtetünk. Üzlet- kötőinknek feladata a vevői igények felmérésén túl, a szakmai tanácsadás, a legoptimálisabb és leghatékonyabb megoldás kidolgozása, és ajánlása. Ebből a célból a kitűnően felkészült szakembereink egy speciálisan berendezett Ford Master típusú kisteherautóval rendszeresen látogatjuk partnereinket, ajánlva szolgáltatásainkat.
» További információk