Pályázatok

„Gyakornokok foglalkoztatása az Uniriv Kft - nél”
2017-11-29

„Gyakornokok foglalkoztatása az Uniriv Kft - nél”

Az UNIRIV Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság, mint támogatást igénylő a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium, mint Támogató által 2016. február 03-án meghirdetett „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” c. felhívás alapján 2016.08.03. napon támogatási kérelmet nyújtott be. A Támogató a „Gyakornokok foglalkoztatása az Uniriv Kft - nél” című GINOP-5.2.4-16-2016-00114 azonosító számú támogatási kérelmet elbírálta, és 23 241 679 Ft összegű, vissza nem térítendő támogatás ítélt meg, 100 - os támogatásintenzitás mellett az Európai Szociális Alap és a Magyar Állam társfinanszírozásával. A megítélt támogatás 57 - a 7 fő gyakornok bérének, járulékának és egyéb személyi jellegű költségének támogatását tartalmazza. A gyakornokok képzéséért felelős vállalati kapcsolattartók bértámogatása a megítélt 9% - át jelenti. A pályázat felhasználható volt kis értékű és egyéb eszközök beszerzésére is, ez a támogatási összeg összesen 33% - át teszi ki. Lehetőség volt a pályázat keretein belül általános/rezsi költségek elszámolására is, ez a megítélt támogatás 1,3% - át tette ki. A projekt 2016.08.01 – én indult, és a fizikai befejezés 2017.06.30 – al megtörtént, a záró beszámoló benyújtásra került. Az előírt foglalkoztatási kötelezettséget az Uniriv Kft teljesítette. A projekt elszámolása, végleges zárása folyamatban van.
Kapacitás bővítő fejlesztés
2016-10-04

Kapacitás bővítő fejlesztés

Uniriv Kft. a GINOP-1.2.1-14-2014-00545 projekt azonosító számú pályázattal 31,4 millió forint összegű, uniós forrású, vissza nem térítendő támogatást nyert el a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program pályázati kiíráson a Széchenyi 2020 program keretében. A támogatás mértéke 35%-os volt. A projekt eredményeként felújításra került egy üzemcsarnok tetőszerkezete és padozata, valamint beszerzésre kerültek termelő- és laboreszközök. A 2016. június 7.ig megvalósult projekt teljes költségvetése 89,72 millió forint volt. Az üzemcsarnok felújításával és a beszerzett gépekkel, olyan új típusú termékek gyártása vált lehetővé, amelyeknek fő vásárlói az autóipari cégek. A fejlesztés eredményeként évente 32 millió hőkezelt szegecs gyártása vált lehetővé, ezáltal nő a termelés, így az Uniriv Kft tovább növelheti piaci részesedését, valamint javíthatja versenyképességét a nyugat-európai versenytársaival szemben.
Ipartelepítés az Uniriv Kft-nél
2013-02-15

Ipartelepítés az Uniriv Kft-nél

A beruházás a pályázati kiírásnak és a tervdokumentációknak megfelelően 2013.02.15-én lezárult! Az Uniriv Kft. 192.361.305 forint összegű uniós forrású, vissza nem térítendő támogatást nyert a „Nyugat-Dunántúli Operatív Program Ipartelepítés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt eredményeként kialakításra kerül Csepreg külterületén közel 3 hektár telekingatlanon 5.270 m² - es üzemépület, mely magába foglal 4.472 m² - es üzem - és raktárterületet, 418 m² alapterületű irodákat és 381 m² - es alapterületű szociális egységet. A 2012. december végéig megvalósuló projekt teljes költségvetése 497 millió forint. Az új üzemcsarnok – raktárak, irodák, szociális helységek – kialakításával a termelési kapacitás a tervek szerint 25 százalékkal bővül, amely az Unirív Kft árbevételének 15 – 20 százalékos növekedését eredményezi. A beruházással új munkaerő felvételére is sor kerül. A tervek szerint 38 új dolgozó foglalkoztatásával lehet számolni. A projekt eredményeként az Unirív Kft tovább növelheti piaci részesedését, valamint fenntarthatja - javíthatja versenyképességét a nyugat-európai versenytársaikkal szemben. Az új DSU Központban a csepregi Nádasdy Tamás Szakközépiskola összefogásával oktató bázis is létesül. Az Uniriv Kft. szakképzőhelyként vesz részt a hiányszakmának számító "Szerszámkészítő" képzésben a 2012/2013-as tanévtől.
Uniós támogatásból új technológiát vezet be a Nyugat- Dunántúli Uniriv Kft
2013-01-21

Uniós támogatásból új technológiát vezet be a Nyugat- Dunántúli Uniriv Kft

A csepregi Uniriv Kft. 41 millió forint összegű beruházást valósított meg, melyhez az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alapjából és a Magyarország központi költségvetéséből 24.769.523,- Ft összegű, vissza nem térítendő támogatást nyert, a „Gazdaságfejlesztési Operatív Program Innovációs eredmények hasznosításának támogatása KKV-k részére” című pályázati kiíráson, az Új Széchenyi Terv keretében. A projekt eredményeként olyan termelő gépek kerültek beszerzésre, amelyek a jelenlegi technológiai színvonal emelkedésén túl a termelés rugalmasságát, a minőségi színvonal stabilitását, esetenként emelését, a kapacitások bővítését eredményezte. A projekt eredményeként az Uniriv Kft. tovább növelheti piaci részesedését, valamint fenntarthatja - javíthatja versenyképességét a nyugat-európai versenytársaival szemben.
Uniriv Kft. technológiai fejlesztése eszközbeszerzés segítségével
2011-11-25

Uniriv Kft. technológiai fejlesztése eszközbeszerzés segítségével

Uniriv Kft. technológiai fejlesztése eszközbeszerzés segítségével GOP-2.1.1-11/A-2011-0640 A minőség orientált vevői igények kielégítése érdekében uniós támogatással bővült a gépparkunk egy hidegsajtolási technológiával működő, kézi és automatikus üzemmódban egyaránt használható, 50 tonna nyomóerejű öt munkahelyes sajtológéppel, melynek maximális kapacitása 310 db/perc. Továbbá a gyártásközi ellenőrzések szigorítása érdekében a komplett húzószegecsre és a különböző, speciális tömörszegecsekre egy-egy ellenőrző berendezés került üzembe helyezésre, amelyeknek köszönhetően az esetleges gyártási selejtek minimalizálhatóak. Annak érdekében pedig, hogy a vevők csak minőségi és 100%-ban hibamentes darabokat kapjanak, Magyarországon egyedülállóan nagy sebességű optikai válogatógép beüzemelése valósult meg.
Optikai válogató berendezés, mint minőségfejlesztés
2010-01-01

Optikai válogató berendezés, mint minőségfejlesztés

A világgazdasági válság hazánkban is tapasztalható kedvezőtlen hatásai közepette, az UNIRIV Kft. már a krízis utáni időkre gondolt, amikor a GOP 2.1.1-09/A-2009-0573 pályázat segítségével visszavonhatatlan lépéseket tett a totális minőség irányába. Az Uniriv Kft termeléséből eredő közkedvelt kötőelemeit annak magas minőségi színvonala miatt eddig is, az igényes felhasználóipar ezen belül, az autóipar vásárolta meg. A megrendelők egyre fokozódó minőségi elvárásait(zero ppm.) a legszigorúbban megkövetelt termelési és minőségbiztosítási utasítások sem képesek önmagukban maradéktalanul garantálni. Tömegcikkek automatizált nagy sebességű gyártása esetén nem lehet kizárni az alapanyag inhomogenitása, a gyártó szerszámok váratlan meghibásodása, vagy a géphibákból eredően előforduló egy - egy darab hibás, vagy eltérő termék keletkezését. A kérdés csupán az, hogy ezeket a darabokat hogyan, milyen módszerrel távolítsuk el az adagból? Az eddig ismert válogató rendszerek vagy nem voltak ehhez elég pontosak, vagy elég gyorsak, termelékenyek. Hosszú egyeztető folyamat eredményeként az olasz C.P.A. S.r.l. kifejlesztette számunkra a legoptimálisabb válogató gépcsoportot a FASTL-21 Cristal-t.

A DSU Cégcsoport  egy magyar családi vállalkozásból jött létre, abból a célból, hogy a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelően állítson elő kötőelemeket az autóipar, az összeszerelőipar és az építőipar számára. Termékeinket az elmúlt évtizedben egyre szélesebb körben ismerik és elismerik a megbízhatóság, pontosság és korszerűség miatt. A Cégcsoport a minőségorientált termelésnek, a folyamatos és magas szintű termékfejlesztésnek köszönhetően már a 3. évezred igényeinek megfelelően tervezi a jövő kötőelemeinek gyártását.

 

DSU cégcsoport számokban:

 

 

-          4 kötőelem gyártó központ

-          14.000 m2 gyártó és raktárfelület

-          30 év gyártási tapasztalat

-          20 év ISO rendszerekben

-          500.000.000 kötőelem évente

-          25 országba exportálunk

-          950 elégedett vevő

-          120 szakképzett dolgozó 

-          75 gépész tanuló

-          0 ppm garantálása optikaválogatással

 

 

» Cégtörténet
DSU CSOPORT
Uniriv
Az Uniriv Kft. Magyarország és Közép- Európa egyetlen szegecsgyára. Cégünk 1991. évben alakult, jelenleg 85 főt foglalkoztat egy 9.300m2-es korszerű üzemcsarnokban világvezető technológiával, modern program- vezérelt automata sajtológépekkel gyártjuk széles termékskálájú kötőelemeinket, melyek méretezése és minősége maradéktalanul kielégíti az ismert szabványokat és előírásokat. Speciális termékeink megoldást nyújtanak a legkülönfélébb kötési problémákra. Egyedi méret vagy anyagminőség sem lehet probléma szakembereink számára. Tevékenységeink közé tartozik továbbá a speciális felületkezelés (mosás, koptatás), hőkezelési eljárások, valamint a régióban egyedinek számító optikai válogatás.
» További információk
Unigalv
A galvanizáló üzem 2000. ben jött létre abból a célból, hogy kifogástalan minőségben szolgálja ki az Uniriv Kft. felületkezelési igényeit. Az üzemet a legszigorúbb környezetvédelmi elvárások és követelmények figyelembe vételével terveztük, és építettük. A korszerű programvezérlésű automata gépsor képes garantálni az egyenletes kitűnő minőséget, valamint a kibocsátott ipari szennyvíz előírások szerinti összetételét. 2010-ben észlelve az emelkedő piaci igényeket, kapacitásunkat megdupláztuk egy új sor üzembe helyezésével. A bővítésnek köszönhetően speciális lakkozott, magas só permet állóságú bevonatok készítését is megkezdtük. A tevékenység jelenleg 10 fő foglalkoztatását biztosítja.
» További információk
DSU Mures
A DSU márkajelű kötőelemek, szegecsek, és autóipari termékek iránti, egyre növekvő kereslet eredményeként 2006-ban jött létre Marosvásárhelyen a DSU Mures Kft. Lelkes és innovatív szakembergárdája révén gyorsan elsajátította a magas szintű gyártási és minőségi követelményeket, tevékenysége rövid időn belül elismertté vált a romániai felhasználók és forgalmazók számára. Az anyavállalathoz hasonlóan, amely Közép- Európa egyetlen húzószegecs gyára, a DSU MURES tevékenységi területe is, a fémek hidegfolyatással történő, precíziós megmunkálása, a húzó-és tömör szegecsek, fémtömegcikkek, valamint rajz vagy minta alapján rendelésre készülő hasonló jellegű termékek gyártása és forgalmazása.
» További információk
DSU RAPPAI
A DSU csoport professzionális kötő- elem kis és nagykereskedője Romániában! Kínálatában a DSU csoport gyártmányain túl, az igényes felhasználóipar kötőelemei és kézi- szerszámai is megtalálhatóak. A társaság jelentős raktári készlettel rendelkezik, kínálata folyamatosan bővül. A vevői igények kiszolgálására rugalmas, jól megszervezett szállítmányozást működtetünk. Üzlet- kötőinknek feladata a vevői igények felmérésén túl, a szakmai tanácsadás, a legoptimálisabb és leghatékonyabb megoldás kidolgozása, és ajánlása. Ebből a célból a kitűnően felkészült szakembereink egy speciálisan berendezett Ford Master típusú kisteherautóval rendszeresen látogatjuk partnereinket, ajánlva szolgáltatásainkat.
» További információk